Okos Otthon Blog

Szereld fel otthonodat wifis kültéri kamerával

2022.10.21 10:44
Okos Otthon Blog

Ebben a bejegyzésben a wifis kültéri kamera lesz a középpontban. Az életünk ma már szinte elképzelhetetlen internet nélkül. Mindenki hozzászokott, hogy bárhol, bármikor és szinte bármilyen információt elérhet. Észrevétlenül lopta be magát az életünkbe és vált a mindenki számára elérhető infrastruktúra részévé. Az otthonok, illetve a munkahelyek kialakítása során pedig már természetesnek vesszük azt, hogy rendelkezésünkre áll ez a lehetőség.

Miért ne csempészhetnéd be okosotthonodba te is ezt a megoldást? Kombináld az olyan biztonságtechnikai felszerelésekkel, mint a wifis kültéri kamerák. És kövesd nyomon az otthoni történéseket bármely időpontban, a világ bármely részéről.

Alakíts ki egy igazi okosotthont, minőségi eszközök segítségével

Amikor valaki okosotthon tervezésébe kezd, az első és legfontosabb dolog a funkciók és a különböző eszközök meghatározása. Ma már nem feltétlenül szükséges feltétlenül a vezetékes változatokat beépíteni, hanem választhatunk olyan okoseszközöket is, amelyek wifi kapcsolatra alkalmasak. Érdemes a webáruházunkban is kapható megbízható márkák közül választani. Nálunk megtalálhatod a Sonoff, a Shelly, a Broadlink és az Aqara termékeit is.

Ha te is olyan eszközparkot szeretnél kialakítani, melytől stabil működést várhatsz, mindenképpen ezek közül érdemes választanod, hiszen ezekhez nagyon komoly technikai támogatás is párosul. Annak érdekében, hogy rendszered mindig biztonsággal működhessen, ezek a gyártók biztosítani fogják a frissítési lehetőségeket. Ezáltal pedig a legújabb szoftvereket használhatod, így mindig naprakész és a lehető legújabb funkciókkal ellátott rendszered lehet.

Alkalmazz wifis kültéri kamerákat a még nagyobb biztonság érdekében

Ha számodra is fontos az, hogy otthonod a lehető legbiztonságosabb hely legyen, alkalmazd a vezeték nélküli, wifis kültéri kamerákat. Ezek beszerelése kifejezetten egyszerű és könnyű, nincs szükséged egy komplett átalakításra ahhoz, hogy használatba vehesd őket. Ha nem szeretnél bajlódni a részletekkel, akkor válassz olyan előre összeállított wifis kamerarendszereket, amelyek minden kiegészítőt tartalmaznak.

Az ilyen okoseszközök jellemzően tartalmazzák a beépített mozgáskövető funkciót. Amennyiben bármilyen mozgást érzékelnek, beállíthatod, hogy azonnal értesítést küldjenek például a telefonodra. Így ha bármilyen mozgás történik, azonnal tudni fogsz róla, bárhol is légy. Úgy biztosíthatsz állandó felügyeletet ingatlanjaid számára, hogy nem szükséges odautazni, ha ellenőrizni szeretnéd az aktuális állapotot. Ez mindössze néhány kattintásra van tőled.

Alakítsd okosan biztonságossá az otthonodat

Az eszközök többsége alkalmas arra, hogy egy telefonos applikáció segítségével kezeld őket, illetve nyomon kövesd a történéseket. Az appok segítségével akár élőben is követheted a fejleményeket, vagy visszanézheted a korábban történt eseményeket. Legyen szó egy üzlethelyiségről, esetleg egy nyaralóról, ahol ritkán fordulsz meg, vagy az otthonodról, egy vezeték nélküli wifis kültéri kamera segítségével bármilyen történés azonnal érzékelhető.

Válassz olyan eszközt, amely rendelkezik kétirányú kapcsolattal. Ennek segítségével hallhatod a kamera közelében történő dolgokat, illetve te is tudsz kommunikálni azokkal, akik az eszköz hatósugarában tartózkodnak.

Alakíts ki egy profi rendszert, kérd szakembereink segítségét. Készséggel állnak rendelkezésedre a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

Aqara Camera Hub G3
Több, mint 5 raktáron
35 689 Ft
Kültéri kamera
Több, mint 5 raktáron
22 995 Ft
Aqara G2H Pro Camera Hub
Több, mint 5 raktáron
28 395 Ft
Sonoff Cam Slim Okos Kamera
Több, mint 5 raktáron
11 495 Ft
Sonoff GK-200MP2-B Kamera
Több, mint 5 raktáron
12 995 Ft
argep.hu olcsobbat.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. stripe_com