Okos Otthon Blog

Shelly Új Termékek 2020 Nyár

2020.06.04 18:50
Okos Otthon Blog
Shelly Új Termékek 2020 Nyár
7 új terméket mutatott be ma a Shelly:

- Shelly i3
- Shelly Button1
- Shelly Gas
- Shelly Door/Window2
- Shelly Dimmer2
- Shelly 1L
- Shelly Uni

7 új Shelly termék

Rendszeresen tartották a régóta várt, június 4-i közvetlen délutáni körülbelül egy órás bemutatót, ahol az Allterco Robotics, a sikeres Shelly otthoni automatizálási alkatrészek sorozatának „Home Automation Systems” anyja, az Allterco Robotics hét új alkatrészt mutatott be, néhány radikális újítást, a meglévő elemek más értelmezése.

Az új termékek a következők:

- Shelly i3
- Shelly Button1
Shelly Gas
- Shelly Door/Window2
- Shelly Dimmer2
- Shelly 1L
- Shelly UNI


Shelly i3

Ez egy szelepmozgató, amely képes megszakítani a fizikai gombok és kapcsolók állapotát (legfeljebb három hozzá van kapcsolva), és ezeket az állapotváltozásokat Wi-Fi-n keresztül továbbítja az otthoni automatizáláshoz. Lényegében a fali kapcsolókhoz / gombokhoz csatlakoztatva felhasználható a Shelly alkalmazásban meghatározott forgatókönyvek működtetésére, vagy MQTT-n vagy más csatornákon keresztül a személyes HUB-k felé. Táplálható mind a 110–240 ºC, mind a 24–60 V egyenárammal, akár 24 lehetséges forgatókönyvet támogat.

Ez egy nagyon kicsi alkotóelem - ahogyan a Shelly hagyomány is érti - kissé kisebb, mint a Shelly 1.

Shelly Button1

Ez alapvetően egy gomb a jelenetek vezérléséhez. Az akkumulátorral működő, még mindig Wi-Fi: alacsony fogyasztásukat garantálják például a Shelly H&T érzékelőn végrehajtott stratégiák. A válaszidő, ha akkumulátorral működik, körülbelül két másodperc, míg ha USB-n keresztül táplálja (ez is tölti), akkor 100 ms alatt van. Hogyan működik, egy kicsit emlékeztet az Aqara ZigBee-re.

Használható akár a Shelly applikációval (a jelenetek egy kissé irányítható, mint a fenti Shelly i3), akár személyes HUB-kkel. Jelenleg csak fekete.

Shelly Gas

GAS-érzékelő. A hálózati feszültség táplálja (elektromos csatlakozóra van szerelve), pontosan arra használják, hogy felismerjék a GAS jelenlétét. Wi-Fi: csatlakozik a Shelly alkalmazáshoz, hogy értesítse a riasztási feltételeket. Ha van egy mágnesszelep a gázszállításnál, akkor ez lehetővé tenné a gáz bezárását, mielőtt túl késő lenne. Természetesen automatikusan (ezekről a dolgokról beszéltünk).

Shelly Door/Window2

Egy tipikus kapunyitás-érzékelő. Wi-Fi-vel és akkumulátorral működő taktikát alkalmaz, hogy ne ölje meg az akkumulátort egy éjszakán át. Különös módon van hőmérsékleti érzékelője (ez nem olyan szokatlan) és fényerő-érzékelője (kényelmes).

Csak "hiba"? Nem tűnt olyan aprónak számunkra.

Shelly Dimmer2

A Shelly Dimmer / Dimmer SL hajtómű evolúciója egyesíti a két korábbi modell előnyeit egyben: semleges pólus nélkül is felszerelhető, vezérelhető mind a központi otthoni automatizálásból a Shelly / HUB személyes alkalmazás segítségével, mind a fizikai gombok segítségével, amely lehetővé teszi a a fénypont intenzitása kézi vezérléssel is.

Nyilvánvalóan megtestesíti az előző modell minden tulajdonságát: időprogramozás, túlmelegedés elleni védelem, lágy tompítás be- és kikapcsolása és még sok más. Természetesen kicsi: szinte olyan, mint egy Shelly 2.5.

Shelly 1L

Talán a legérdekesebb dolog, amelyet bemutattak: egy egycsatornás működtető, amelyet közvetlenül a terhelés fázisvonalára telepítenek, amelyet irányít, ez semleges pólus nélkül. Hamarosan megjelenik, és hamarosan további részleteket adunk Önnek.

Shelly UNI

Ugyanez vonatkozik a Shelly UNI-re, egy intelligens eszköz, amely sorkapocshoz van felszerelve, és amelyre a legkülönfélébb gombok, kapcsolók, áramforrások és az alkalmazott terhelések csatlakoztathatók: egyfajta nagyon érdekes "helyettesítő" kereszteződés, amelyről a lehető leghamarabb elmondjuk.

(Forrás: https://indomus.it/news/shelly-e-i-magnifici-7-svelati-i-nuovi-prodotti/)

argep.hu olcsobbat.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. stripe_com