Shelly 4Pro

Shelly 4Pro

A Shelly 4Pro négy áramkörös, WiFi-s okosvezérlés / okosrelé, fogyasztásméréssel mely villamossági szekrény vagy biztosítékszekrény DIN-sínjére szerelhető. 

Gyártó:
Shelly
29 990 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Vélemények
Részletek

A Shelly 4Pro egy WiFi-vel ellátott, négy áramkör vezérlésére alkalmas okoskapcsolórelé, mely gyárilag alkalmas villamossági szekrény DIN-sínre szerelésre.

Mind a 4 áramköre egyenként 10 amper (4 x 2300 W) vezérlésére alkalmas. Valós idejű fogyasztási információ is elérhető a Shelly 4PRO-val.

A Shelly 4 Pro-val okostelefonnal (vagy PC-vel) távolról is felügyelheted és vezérelheted otthonodat, akárhol is vagy. A Shelly 4 Pro távoli vezérléséhez nincs szükség gateway-re, az eszköz közvetlenül a WiFi hálózatra csatlakozik. A Shelly 4 Pro fel van szerelve egy 1.8 inch-es, azaz 4,6 cm-es képernyővel, ami információt ad a relé pillanatnyi státuszáról.

Shelly 4 Pro

Termékjellemzők:

 • Relé betáp: 110-230V ±10%, 50/60Hz AC, 25-60 V DC
 • 4 csatorna összesen maximum 9,2 kW teljesítménnyel. A maximum csatornánkénti teljesítmény 10A / 230V 50/60Hz, azaz 2300W.
 • Számos otthoni és irodai eszközt tud vele távolról ellenőrizni és vezérelni.
 • A Shelly beépített integrált áramfigyasztás-mérője képes mérni a vezérelt eszközök összesített áramfelvételét.
 • Beépített webszerver lehetőséget ad arra, ne csak app-ból, de webes admin felületen is elérje a legfontosabb funkciókat..
 • WiFi protokollok: 802.11 b/g/n (2.4 GHz)
 • A Shelly™ 4Pro képes Wi-Fi hálózathoz ügy kapcsolódni, hogy ún. Access Point-ként működjön
 • Időzíthetősége: mind a négy csatornához külön-külön ki/bekapcsolási időzítéseket adhat meg, akár konkrét időpontokat, akár a napi aktuális napkelte / napnyugta időpontját megadva.

A Shelly 4 Pro az otthoni vagy irodai Wi-Fi hálózatodhoz kapcsolódik, azon keresztül az ingyenes Shelly Cloud szolgáltatáshoz. A Shelly Cloud segítségével a világ bármely pontjáról menedzselhető távolról a Shelly 4Pro.

A Shelly 4Pro okoseszköznek – más Shelly termékekhez hasonlóan – három üzemmódja van:

 1. Access Point üzemmód
  A Shelly 4Pro-ba épített webszerveren keresztül közvetlenü az okoseszköz admin felületét megnyithatod egy internetes böngészővel, és menedzselheted a beállításokat vagy kapcsolhatod az egyes áramköröket.
 2. Helyi üzemmód
  Ha telefonoddal (vagy számítógépeddel) a helyi (a Shelly 4 Pro-val azonos) LAN vagy Wi-Fi hálózaton vagy, akkor könnyedén kezelheted az összes, Shelly 4 Pro-ra kötött elektromos eszközeidet a Shelly mobiltelefonos appsegítségével is.
 3. Cloud (Felhő) üzemmód
  A Shelly 4 Pro alkalmas arra, hogy a világ bármely pontjáról távolról is elérd, amennyiben csatlakoztatod az okoseszközt egy kattintással az ingyenes Shelly Cloud-hoz. Ehhez csak a Shelly Cloud mobile applikációra lesz szükséged (elérhető Android-ra és iOS-re is), és máris távolról menedzselheted az eszközt az interneten át.

Minden Shelly 4 Pro relé négy egymástól független áramkört tud kezelni. Ha telepíted az otthoni/irodai villamossági vagy biztosíték-szekrénybe, akkor központilag tudod vele menedzselni a világítási, elektromos fűtési, konnektor stb. áramköröket, és mérni az egyes áramkörök elektromos fogyasztását.

A Shelly 4 Pro alkalmas arra is, hogy lekapcsolja az áramkört, amennyiben az elér egy előre meghatározott áramfogyasztást.

Kompatibilis a Google Home és Amazon Echo hangvezérlésével.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu